Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Internship - Unrated

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 119/125 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112700775

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kah­den kel­lo­myyjän elämästä tun­tuu ve­to ole­van lop­pu, mut­ta on­nek­si kesä­har­joit­te­lu in­ter­ne­tin aal­lon har­jal­la rat­sas­ta­vas­sa Goog­les­sa tuo väistämättä muu­tok­sia elämään.

Kah­den kel­lo­myyjän elämästä tun­tuu ve­to ole­van lop­pu, mut­ta on­nek­si kesä­har­joit­te­lu in­ter­ne­tin aal­lon har­jal­la rat­sas­ta­vas­sa Goog­les­sa tuo väistämättä muu­tok­sia elämään. Vin­ce Vaughn ja Owen Wil­son vetävät it­sensänäköistä ko­me­diaa symp­pik­sellä asen­teel­la, mut­ta ko­me­dian pa­ras­ta an­tia on sil­ti kiis­tat­ta nähdä vi­laus in­ter­net-jä­tin sisältä — sisä­pii­ristä kan­tau­tu­nei­den kuu­lo­pu­hei­den pe­rus­teel­la elo­ku­van maa­laa­ma ku­va ei lo­pul­ta ole ko­vin­kaan kau­ka­na to­del­li­suu­des­ta.
E­lo­ku­va on yhtäai­kaa yk­si pitkä Goog­le-mai­nos ja Goog­le-miljööllä hä­pei­lemättömäs­ti re­vit­te­levä ko­me­dia. Lop­pu­tu­los ei kui­ten­kaan ole hul­lum­pi, sillä ke­peä, hy­vin an­nos­tel­tu hu­pai­lu osoit­taa, että tämä­kin kom­bo voi hy­vin­kin ol­la sy­ner­gi­nen yh­dis­telmä.
Le­vyltä löy­tyy sekä al­ku­peräi­nen teat­te­ri­ver­sio, että uu­si noin 6 mi­nuut­tia pi­dem­pi Un­ra­ted-ver­sio, jo­ka lisää muu­ta­man vit­sin ja pal­jon pal­jas­ta pin­taa.

Kuva & ääni

Tasokas kuva esittää Google lasipalatsit, Stanfordin yliopiston kivikolossit ja San Franciscon yöelämän ylöosattoman blingin tyylillä. Arkkitehtuuriotoksissa jälki on moitteettoman terävää, mutta lähikuvissa kuvan päälle laskeutuu toisinaan hento puuterimainen kalvo. Silti kuva on pehmeä vain tarkoituksella ja vain muutamassa yökerho-otoksessa. Ääniraita selviää hyvin huispausmatsin tohinoista, yökerhon jytästä ja Golden Gaten maisemien tunnelmoinnin.

Ekstrat

Ekstroissa asiallinen ohjaajan kommenttiraita teatteriversiolle, poistettuja kohtauksia (8 min.), pseudodokumentti huispauksesta (18 min.) ja traileri. (IJ)
06/12/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy