Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

We’re The Miller’s – Extended Cut

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 119/110 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895252826

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Var­hai­si­tei­ni-ikäi­set tytöt pitävät le­vy- ja näemmä myös elo­ku­va­bis­nestä hen­gissä.

Var­hai­si­tei­ni-ikäi­set tytöt pitävät le­vy- ja näemmä myös elo­ku­va­bis­nestä hen­gissä. Mu­siik­ki­maus­taan en sa­no mitään, mut­ta heillä on ai­ka­moi­sen hyvä vais­to ai­na­kin viih­de-e­lo­ku­vien suh­teen. Tätä­kin ko­me­dia suo­si­tel­tiin mi­nul­le. Oi­keas­sa oli­vat.
Pien­ten ym­pyröi­den huu­me­kaup­pias, naa­pu­ris­sa ki­tuut­ta­va st­rip­pa­ri, heit­teil­le jä­tet­ty poi­ka ja ko­dis­taan ka­ran­nut tyttö muo­dos­ta­vat olo­suh­tei­den pa­kos­sa kei­no­te­koi­sen per­heen, jon­ka tar­koi­tuk­se­na on esittää asun­toau­toi­li­joi­ta. Us­kot­ta­vas­ti toi­mien he yrittävät ajaa jät­ti­las­tin ma­ri­hua­naa Yh­dys­val­tain mark­ki­noil­le.
Lähtöi­dea on vas­ta näppärä, mut­ta to­teu­tus, dia­lo­gi ja kä­si­kir­joi­tus ovat puo­les­taan la­ji­tyy­pin pa­ras­ta.
Ja­son Stu­dei­kis on uu­si lu­paus vel­mui­hin roo­lei­hin, ja Jen­ni­fer Anis­ton puo­les­taan ot­taa uu­den, us­ka­liaan roo­lin ural­laan. Et­tei vain Brad Pitt jou­tui­si ka­tu­mapääl­le.
Tyy­li­ta­ju on mau­ton, härs­ki ja mo­raa­lin­var­ti­joi­ta hor­jut­ta­va. Kaik­ki to­teu­te­taan tyy­littömän tyy­likkääs­ti. Kai­ken lisäk­si elo­ku­va osaa nau­rat­taa äk­kinäi­ses­ti, mut­ta myös ma­han­poh­ja re­so­noi ko­ko­nai­suu­del­le. Ai­ka har­vi­nais­ta ny­kyään.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Levyllä on mukana pitkä ja lyhyt versio. Ekstroihin on tallennettu 33 min. dokumentit, 16 min. poistettuja kohtauksia ja 3 min. epäonnistuneita kohtauksia. (PS)
24/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy