Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spider-man 3 - 2-Disc Special Edition

Hämähäkkimies 3 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204609EAN: 5051160211312

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­mas hä­mi­se­lo­ku­va jat­kaa tut­tua kaa­vaa esit­te­lemällä jäl­leen uu­sia pa­hik­sia ja heittämällä lisää tut­tu­ja ka­pu­loi­ta hä­mik­sen ja Ma­ry-­Ja­nen yh­tei­se­lon tiel­le.

Kol­mas hä­mi­se­lo­ku­va jat­kaa tut­tua kaa­vaa esit­te­lemällä jäl­leen uu­sia pa­hik­sia ja heittämällä lisää tut­tu­ja ka­pu­loi­ta hä­mik­sen ja Ma­ry-Ja­nen yh­tei­se­lon tiel­le. Sekä tie­to­ko­ne­te­hos­teis­ta elävät pa­hik­set että simp­pe­li tei­ni­ro­man­tiik­ka toi­mi­vat kel­vol­li­ses­ti, mut­ta mie­len­kiin­toi­sek­si elo­ku­va muut­tuu vas­ta hä­mik­sen ra­kas­tues­sa it­seensä. Mus­tal­le ava­ruusmönjäl­le al­tis­tu­nut hä­mis on ni­mittäin täy­sin uu­si eluk­ka, suo­ras­taan nil­ja­kas mön­kijä, jo­ka vetää mus­tat ka­jaa­lit, lä­hen­te­lee bändä­reitään, syn­kis­te­lee ja lis­tii po­ruk­kaa san­gen kylmä­ve­ri­ses­ti. Tämä muo­don­muu­tos nos­taa muu­toin vai­sun elo­ku­van ai­van uu­del­le ta­sol­le, jol­la se ei ehkä kil­pai­le aiem­pien elo­ku­vien kans­sa, mut­ta lu­nas­taa kui­ten­kin paik­kan­sa elo­ku­va­na omas­sa ar­vos­saan, eikä vain it­sestään­selvänä jat­ko-o­sa­na.

Kuva & ääni

Korkeatasoinen kuva ja ääni. Ekstroissa kaksi tekijöiden kommenttiraitaa, pieleen menneitä otoksia (7 min.), musiikkivideo, teaseri, kolme trailereita, tv-spotteja, kuvagalleria, easter egg ja sarja koosteita hahmoista (35 min.), kuvauspaikoista (20 min.), tehosteista (51 min.), leikkauksesta (4 min.) ja äänisuunnittelusta (16 min.). (IJ)

Ekstrat

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy