Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paholaisarmeija

God's Army 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: JupiterKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jat­ko-o­sa il­mes­tyi jo aiem­min, mut­ta vä­liäkö näillä.

Jat­ko-o­sa il­mes­tyi jo aiem­min, mut­ta vä­liäkö näillä. Toi­saal­ta ab­sur­di ta­ri­na herättää mie­len­kiin­toa: tai­vaas­sa so­di­taan ja hir­mui­nen ark­kien­ke­li Gab­riel (Ch­ris­top­her Wal­ken) saa­puu maa­han sie­lu­ja et­simään.

Kuva, ääni & ekstrat

Full frame -kuvan kompositiot näyttävät alkuperäisiltä. Kuvattiin Super 35:llä, josta voi jouhevasti tehdä myös laajakuvan. Toimiva ääniraita. Ekstroissa biografiat ja traileri. Jenkeissä tämä kulkee nimellä Prophecy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy