Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Huiputtajat

The Actors 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 111271EAN: 6415018618279

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mic­hael Cai­nen ja Dy­lan Mo­ra­nin täh­dittämä ko­me­dia kel­vot­to­mis­ta näyt­te­lijöistä, joi­den uran huip­pu­roo­li si­joit­tuu nor­maa­lia teat­te­ri­la­vaa suu­rem­mal­le näyttämöl­le.

Mic­hael Cai­nen ja Dy­lan Mo­ra­nin täh­dittämä ko­me­dia kel­vot­to­mis­ta näyt­te­lijöistä, joi­den uran huip­pu­roo­li si­joit­tuu nor­maa­lia teat­te­ri­la­vaa suu­rem­mal­le näyttämöl­le. Co­nor McP­her­so­nin elo­ku­va ei al­ku­mi­nuut­tien ai­ka­na tun­nu start­taa­van, mut­ta Mic­hael Cai­nen vis­kot­tua kui­vim­mat rep­liik­kinsä pi­hal­le al­kaa ta­pah­tua. Ne­rok­kaas­ti vei­ja­ri­ko­me­dian his­to­riaa kierrättävä kä­si­kir­joi­tus on mo­der­ni­soi­tu hy­vin 2000-lu­ku­lai­sek­si, jos­kin ajat­to­mal­la ot­teel­la. Mic­hael Gam­bon ja Le­na Hea­dey hur­maa­vat si­vu­roo­leis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Todella laadukkaasti käsitelty ääniraita ei jää jälkeen terävästi piirtyvästä tummasävyiseksi muokatusta kuvasta. Trailerien lisäksi levylle on pakattu 5 min. featurette, läjä haastatteluita sekä pari biografiaa. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy