Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Silicon Towers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 87 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­lii­su ta­ri­na da­tanör­tistä, jo­ka en­sitöik­seen ei-­mic­ro­sof­til­le luot­to­tehtä­viin nous­tes­saan ha­vait­see häikäi­lemättömän sa­la­juo­nen käh­veltää mil­joo­nien edestä viat­to­mien ra­ho­ja.

Plii­su ta­ri­na da­tanör­tistä, jo­ka en­sitöik­seen ei-mic­ro­sof­til­le luot­to­tehtä­viin nous­tes­saan ha­vait­see häikäi­lemättömän sa­la­juo­nen käh­veltää mil­joo­nien edestä viat­to­mien ra­ho­ja. Amatöö­rimäi­siä roo­li­suo­ri­tuk­sia ja ää­rim­mil­leen köyh­dy­tet­tyjä ti­lan­tei­ta tar­joil­laan hölmön mu­sii­kin säestämänä, sa­moin run­sain mi­toin ai­neis­toa loo­gis­ten auk­ko­jen bon­gaa­jil­le. Haus­kin­ta elo­ku­vas­sa on Power­poin­tin va­kio­poh­jal­la to­teu­tet­tu mu­ka-oh­jel­ma, jon­ka läh­de­koo­di­kin on il­mei­ses­ti Ste­vie Won­de­rin kä­sia­laa.
Ää­ni pätkäi­see ker­taal­leen, ja kan­tau­tuu muu­toin­kin kuin hau­das­ta — se­ka­lais­ten häi­riöi­den säestämänä. Ku­va on li­kai­nen ja reu­navä­rinää esiin­tyy. Teks­ti­tyk­sessä joi­ta­kin vir­heitä. Ekst­rois­sa trai­le­ri ja sup­peat fak­tat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy