Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Split

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2017Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083121570

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuu­den­nen ais­tin ja Kylän jäl­keen koh­ti un­ho­laa mat­kan­nut yllä­tys­ten mies M. Night Shya­ma­lan pa­laa omin­ta­kei­sel­la kau­hujännä­rillä, jos­sa kol­me tei­ni­tyttöä jou­tuu mo­ni­per­soo­nai­sen mur­ha­mie­hen van­geik­si.

Kuu­den­nen ais­tin ja Kylän jäl­keen koh­ti un­ho­laa mat­kan­nut yllä­tys­ten mies M. Night Shya­ma­lan pa­laa omin­ta­kei­sel­la kau­hujännä­rillä, jos­sa kol­me tei­ni­tyttöä jou­tuu mo­ni­per­soo­nai­sen mur­ha­mie­hen (Ja­mes McA­voy) van­geik­si. Hen­kilöl­li­syys ker­ral­laan esiin nou­se­vat per­soo­nat pe­taa­vat tietä to­del­li­sen mons­te­rin tu­loon.
Y­li­luon­nol­li­suu­den kans­sa flirt­tai­le­va kau­hujännä­ri on kou­kul­taan tuo­re ja ot­teel­taan asiaan­kuu­lu­van ah­dis­ta­va ta­paus. Ja­mes McA­voy te­kee hyvää jäl­keä mo­ni­ta­hoi­ses­sa roo­lis­saan, jo­ka ei ai­noas­taan ole mys­tee­rin pe­lin­ra­ken­ta­ja vaan ko­ko jouk­kue it­sessään. Ver­rat­tain tuo­reel­la ot­teel­la eri per­soo­niin suh­tau­tu­van tril­le­rin suu­rin yllä­tys on sil­ti sen jäl­kinäytös, jo­ka lu­paa Shya­ma­la­nin läh­tevän yk­sin Mar­ve­lin perään omaa Kos­ta­jat-kaa­no­niaan ra­ken­ta­maan.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva on vivahteikkaan kylmäsävyinen ja viiltävän terävä. Ihon huokoisiin asti menevä toisto antaa kauheille tapahtumille epämukavan välittömän tunnun, joten kyse on tasokaasta 4K-kuvasta. Kaikesta päätellen digitaalisesti kuvattu elokuva on sekä kuvattu että masteroitu 4K-tasossa, joten kyse on aidosta 4K-kuvasta.

Ekstrat

Itse 4K-version levy on ekstraton, mutta boksista löytyy myös HD-versio omalla levyllään. HD-version ekstroissa vaihtoehtoinen loppu, poistettuja kohtauksia, making of ja koosteet Shyamalanista ja McAvoysta. (IJ)
07/08/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy