Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tiet kohtaavat

Flesh and Bone 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Te­hok­kaas­ti al­ka­va draa­ma.

Te­hok­kaas­ti al­ka­va draa­ma. Isä (Ja­mes Caan) käyttää poi­kaan­sa mur­to­kei­koil­la, kun­nes yk­si yri­tyk­sistä me­nee pie­leen. Tämän jäl­keen siir­rytään juu­ret­to­man ai­kui­siän ku­vauk­seen. Mies (Den­nis Quaid) täyttää myyn­tiau­to­maat­te­ja pit­kin maa­ta. Yhtä ir­ral­li­sen nai­sen (Meg Ryan) ta­paa­mi­nen pa­kot­taa koh­taa­maan men­nei­syy­den.
P­sy­ko­lo­gi­nen tril­le­ri malt­taa ra­ken­taa jän­ni­tettä hie­no­va­rai­ses­ti. Gwy­neth Palt­row var­hai­ses­sa roo­lis­saan pik­ku­hui­ja­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvätasoinen kuva ja ääniraita, vaikkei mitään teknistä loistoa tavoitellakaan. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy