Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kovaotteiset miehet

The French Connection 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1971Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 80354EAN: 6438044630466

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­vaot­tei­set mie­het oli kään­teen­te­kevä ame­rik­ka­lai­nen ri­kost­ril­le­ri: do­ku­ment­ti­tek­niik­kaa hyö­dyn­net­tiin, rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon vai­ku­tus nä­kyi selväs­ti ja Ge­ne Hack­ma­nin an­ti­san­ka­ri toi­vat tu­kun Os­ca­rei­ta.

Ko­vaot­tei­set mie­het oli kään­teen­te­kevä ame­rik­ka­lai­nen ri­kost­ril­le­ri: do­ku­ment­ti­tek­niik­kaa hyö­dyn­net­tiin, rans­ka­lai­sen uu­den aal­lon vai­ku­tus nä­kyi selväs­ti ja Ge­ne Hack­ma­nin an­ti­san­ka­ri toi­vat tu­kun Os­ca­rei­ta. Roo­li­hah­mon ni­mi on Po­peye eli Kip­pa­ri-Kal­le, mut­ta se tar­koit­taa myös yk­si­silmää.
Ai­ka on vie­nyt hie­man tun­tu­vin­ta terää. Voi vain har­mi­tel­la, mik­si elo­ku­va ei pysäh­ty­nyt yk­sinäi­seen lau­kauk­seen, vaan lo­pus­sa lue­tel­tiin, mitä kai­kil­le ta­pah­tui, sa­maan ta­paan kuin myö­hem­min Ame­ri­can Graf­fi­tis­sa. Voi­sin­pa vei­ka­ta, että stu­dio kä­ve­li oh­jaa­jan ylit­se. Jos näin ei ol­lut asian lai­ta, voi vain pu­dis­tel­la päätään.

Kuva, ääni & ekstrat

Dokumentäärisestä ilmaisusta johtuen tämä kuvattiin herkälle filmille, joten rakeisuus on voimakasta. Kuvan tarkkuus vaihtelee paljon, mutta se on ollut tarkoituksin. Se on kuitenkin anteeksiantamatonta, ettei jäähdyttimien vilkasta aliasing-värinää ole saatu kuriin. DVD:n 5.1-miksaus kuulosti keinotekoiselta. DTS HD toimii hieman tasapainoisemmin. Ekstroissa kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, musiikkiraita. yli kahden tunnin dokumentit, 7 poistettua kohtausta, joista ohjaaja kertoo, still-kuvia ja traileri. (PS)
15/12/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy