Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Star Trek IX - Insurrection

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101096EAN: 7332431994799

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­tart Trek TNG-­mie­histön elo­ku­vis­ta pa­ras on edeltä­jiinsä näh­den re­hel­li­sem­pi, luon­nol­li­sem­pi ja vä­hemmän muo­vi­nen seik­kai­lu.

S­tart Trek TNG-mie­histön elo­ku­vis­ta pa­ras on edeltä­jiinsä näh­den re­hel­li­sem­pi, luon­nol­li­sem­pi ja vä­hemmän muo­vi­nen seik­kai­lu. Ava­ruu­den spi­taa­li­set leik­kivät nat­se­ja, pak­ko­siir­rettävänä nyt juu­ta­lais­ten si­jaan ikui­sen elämän pla­nee­tan on­nel­li­set asuk­kaat. Al­le­vii­vat­tuun tee­maan yh­dis­tet­tynä vuo­ris­to­mai­se­mat, la­vas­teet ja pu­vus­to tuo­vat väistämättä mie­leen Krei­kan vas­ta­rin­ta­liik­keen ja 2. maail­man­so­dan. Ru­jos­ta ver­taus­koh­das­ta huo­li­mat­ta ky­seessä on su­la­va, viih­dyttävä ja hel­lyttävän puh­toi­nen ta­ri­na.
E­lo­ku­van maail­man­kat­so­mus ki­tey­tyy hy­vin to­tea­muk­seen, että tek­no­lo­gian pal­vo­mi­nen on en­simmäi­nen ta­so, seu­raa­va on tek­no­lo­gian selättä­mi­nen tai omaan ar­voon­sa jättä­mi­nen. Kieltämättä ai­na toi­si­naan tun­tuu­kin, että oli­sim­me kaik­ki on­nel­li­sem­pia au­tiol­la saa­rel­la, jos­sa hie­noin­ta tek­niik­kaa edus­tai­si die­sel-ge­ne­raat­to­ri.

Kuva & ääni

Terävä värikylläinen kuva osoittaa merkkejä mikroskooppisesta roskasta, mutta tästä ei ole häiriöksi asti ja muiltaosin jälki näyttää erittäin hyvältä. Häviötön Dolby TrueHD tarjoilee puhtaan ongelmattoman ääniraidan, joka elää mukana tapahtumissa, muttei vedä huomioita itseensä.

Ekstrat

Elokuvan päälle avautuvissa ekstroissa tuttu tietopankki ja ohjaajan/försti Jonathan Frakesin ja Marina Sirtisin kepeän viihdyttävä kommenttiraita, joka ei kuitenkaan kerro paljoa itse elokuvasta tai sen synnystä. Lisäksi making of (25 min.), poistettuja kohtauksia (13 min.), ohjaajan videopäiväkirja (19 min.), paneelikeskustelu (HD 11 min.) ja koosteet tarinasta (17 min.), lavasteista (17 min.), kuvauspaikoista (20 min.), konseptitaiteesta (15 min.), stunteista (7 min.), elokuvan alieneista (18 min.), maskeerajasuku Westmoren perinnöstä (HD 13 min.), Start Trekin naisalieneista (13 min.), Marina Sirtiksestä ja Troista (HD 8 min.), Brent Spineristä ja Datasta (HD 8 min.) ja tehosteista (19 min.). Sokerina pohjalla vielä teaseri (HD), traileri (HD), promovideo (5 min.), faktavideo (HD 3 min.) ja kuvagalleria. (IJ)
19/09/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy