Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Edward Scissorhands

Saksikäsi Edward 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1990Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: FS Film Kuva:
1080p 1.84*
Ääniraita: DTS HD4.0
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 97134EAN: 7391772564283

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Bur­to­nia ja pa­ras­ta vuo­si­ker­taa.

Bur­to­nia ja pa­ras­ta vuo­si­ker­taa. Oma­laa­tui­nen kek­sijä (suu­ri Vin­cent Pri­ce) loi sak­sikä­ti­sen Edwar­din (John­ny Depp), jo­ka yrittää so­peu­tua nor­maa­liin elämään. Fran­kens­tein-ta­ri­na ku­vaa haus­kal­la ta­val­la te­ko­kilt­teyttä ja en­nak­ko­luu­lo­ja pil­ka­ten sa­mal­la pe­ru­sa­me­rik­ka­lai­sen ha­ju­ton­ta ja mau­ton­ta elämän­tyy­liä. Hy­vin mo­niu­lot­tei­nen ta­ri­na muut­tuu jo­ka kat­se­lu­ker­ral­la. Edward on kuin jo­kai­nen ih­mi­nen, jo­ka lo­pul­ta yk­sinään jou­tuu tässä elämässään vael­ta­maan. Tai sit­ten tus­kai­nen, ikui­nen ul­ko­puo­li­nen, tai­tei­li­ja. Goot­ti­ro­mant­ti­nen ta­ri­na voi­si ku­va­ta esi­mer­kik­si su­ku­lai­sen tu­loa tur­han pitkäl­le syy­tin­gil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa, 4 min. dokumentti ja trailereita. (PS)
16/10/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy