Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Every Thing Will Be Fine

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2015Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Espoo Cine / R&A2015 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Espoo Cine / R&A2015) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­na­da­lai­nen kir­jai­li­ja­ko­meet­ta To­mas El­dan ajaa au­tol­lan­sa pik­ku­po­jan päältä.

Ka­na­da­lai­nen kir­jai­li­ja­ko­meet­ta To­mas El­dan (Ja­mes Fran­co) ajaa au­tol­lan­sa pik­ku­po­jan päältä. Syyttömänä kaa­hai­luis­ta­kin saat­taa vä­lillä hen­ki läh­teä. On­net­to­muu­den jäl­keen To­ma­sin maail­ma ei ole enää en­ti­sensä. Hän ha­kee an­teek­sian­toa ja myötä­tun­toa po­jan äi­diltä. Muut nais­suh­teet pei­lau­tu­vat su­run kaut­ta. Osa ta­ri­nas­ta tun­tuu muo­tou­tu­van val­miik­si kir­jan si­vuil­le.
Oh­jaa­ja­suu­ruus Wim Wen­ders jun­naa kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa kans­sa pal­jon To­ma­sia pa­hem­min. Hän ei saa upeas­ta tai­te­li­ja­kat­raas­taan täyttä is­kua ir­ti. Ja­mes Fran­co jää yk­sie­lei­sek­si ja ta­hal­li­sen etäi­sek­si. Wen­der­sin epä­ta­sai­seen ka­ta­lo­giin lisätään jäl­leen uu­si lu­ku. Tätä yli­pitkää ja mer­ki­tyk­setöntä lu­kua esit­ti oh­jel­mis­tos­saan sekä es­poo­lai­nen Ci­ne, että hel­sin­kiläi­nen Rak­kaut­ta & Anar­kiaa. (VA)
10/10/2015

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy