Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

The Hundred-foot Journey

Herkullinen elämä 

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2014Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

In­tia­lai­nen poi­ka mat­kaa ympä­ri Eu­roop­paa et­sien uut­ta ko­tia per­he­ra­vin­to­lal­leen kun­nes so­pi­va kas­vua­lus­ta löy­tyy rans­ka­lai­ses­ta syrjä­kylästä.

In­tia­lai­nen poi­ka mat­kaa ympä­ri Eu­roop­paa et­sien uut­ta ko­tia per­he­ra­vin­to­lal­leen kun­nes so­pi­va kas­vua­lus­ta löy­tyy rans­ka­lai­ses­ta syrjä­kylästä. Klas­si­nen rans­ka­lai­nen keit­tiö ja uu­sien tuul­ten et­ni­nen kok­kaus ryh­tyvät nok­ka­pok­ka­sil­le kun­nes oi­kea ta­sa­pai­no löy­tyy.
Tai­taen kyhät­ty feel good -d­raa­ma täyttää vat­san ja ko­hot­taa mieltä, mut­ta jättää väistämättä de­ja-vu -jäl­ki­maun. Ker­to­mus sol­juu eteenpäin kit­kat­ta ja sa­tu­mais­ta re­sep­tiään yllä­tyk­settömäs­ti tul­ki­ten. Pas­se­lia viih­dettä, mut­ta vail­la en­simmäistäkään omaa oi­val­lus­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. A. R. Rahmanin musiikkiraita ei aivan saavuta aiempia sfäärejä, mutta ottaa paikkansa maukkaasti. (IJ)
14/07/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy