Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Johnny English Reborn

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 271932EAN: 5050582879643

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Gillian Anderson on edennyt FBI-agentista brittitiedustelun johtajaksi
Gillian Anderson on edennyt FBI-agentista brittitiedustelun johtajaksi
Rosamund Pike
Rosamund Pike
Daniel Kaluuya
Daniel Kaluuya
Dominic West
Dominic West

Elokuva

John­ny Eng­lish kut­su­taan ta­kai­sin maan­paos­ta te­kemään tyhjäk­si hämärä sa­la­mur­ha­han­ke, jon­ka kii­ka­ris­sa on Kii­nan pää­mi­nis­te­ri.

John­ny Eng­lish kut­su­taan ta­kai­sin maan­paos­ta te­kemään tyhjäk­si hämärä sa­la­mur­ha­han­ke, jon­ka kii­ka­ris­sa on Kii­nan pää­mi­nis­te­ri. Vuo­det ovat muut­ta­neet val­tiol­lis­ten tie­dus­te­lu­pal­ve­lui­den maail­maa, mut­ta muut­tu­nut on myös John­ny Eng­lish, jo­ka nyt Ja­son Bour­nen ja Da­niel Crai­gin Bon­din va­na­ve­dessä on aiem­paa kyp­sem­pi agent­ti kes­kellä tiuk­kail­mei­sempää toi­min­ta­ko­me­diaa. Il­meen tar­kis­tus nä­kyy en­nen kaik­kea ta­ri­nan va­ka­voi­tu­mi­se­na ja mit­ta­kaa­van suu­ren­tu­mi­se­na, mikä on pelkästään hyvä asia vaik­ka ykkö­so­sa oli­kin mai­nion me­ga­lo­maa­ni­nen hu­pai­lu. Te­kijöi­den mu­kaan elo­ku­va on nyt tyy­liltään lä­hempänä al­ku­peräi­siä Barc­lay's Ban­kin mai­nok­sia, ja näin muis­ti­ku­vien va­ras­sa tun­tuu to­del­la­kin ole­van.
E­lo­ku­va löytää mai­nion ta­sa­pai­non jän­ni­tyk­sen ja hu­pai­lun vä­lillä, jos­kin pai­koin Eng­lis­hin hyväus­koi­suus me­nee jo ki­vu­liai­siin mit­toi­hin, jos ei ai­van yli as­ti. Elo­ku­van va­lo­voi­mai­sin jak­so on ker­ras­saan upea ja ihas­tut­ta­van her­ras­miesmäi­nen ta­ka-a­jo Hong Kon­gis­sa, mut­ta muu­toin­kin sket­sit toi­mi­vat taat­tuun Rowan At­kin­son -tyy­liin. Oi­keas­taan vain ai­van vii­mei­sen ga­gin oli­si suo­nut jää­neen Les­lie Niel­se­nil­le ja alas­to­mal­le aseel­le 2½. Kyllä tätä voi­si kat­soa vielä seu­raa­van­kin elo­ku­van ver­ran, mut­ta At­kin­son on vih­jail­lut tämän jäävän näillä nä­ky­min sar­jan vii­mei­sek­si osak­si.

Kuva & ääni

Erinomainen kuva ja iskevä, tapahtumia hyvin ryydittävä ääniraita. Tehosteet toimivat tilassa ja koko elokuvassa on aiempaa suuremman toimintajännärin makua. Tunnussävelmä ei ole edellisosan Robbie Williamsin lurituksen tasolla, mutta muutoin musiikkiraita on hienosti mukana tunnelmissa.

Ekstrat

Ekstrojen parasta antia edustavat leppoisan asiapitoinen ohjaajan ja käsikirjoittaja Hamish McCollin kommenttiraita ja tätä hyvin Rowan Atkinsonin kommenteilla täydentävä making of -dokumentti (25 min.). Myös pitkä sarja poistettuja ja/tai pidennettyjä kohtauksia ohjaajan alustuksin (39 min.) tarjoaa mielenkiintoista lisuketta elokuvalle, mutta uusia nauruja ei juurikaan mukaan mahdu. Näiden lisäksi mukana on hyvä kimara mokia (2 min.) ja koosteet Rowan Atkinsonin erinomaisuudesta (4 min.), elokuvan leluista (3 min.), Hong Kongista kuvauspaikkana (5 min.) ja pyörätuolitaka-ajosta (5 min.). Mukana myös Digital Copy omalla levyllään. (IJ)
23/02/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy