Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Doom - Extended Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
DTS5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 201283EAN: 5050582390063

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Mar­sin tut­ki­mus­lai­tok­sel­la on pi­ru ir­ti ja The Rock kom­man­doi­neen lä­he­tetään kuo­le­maan.

Mar­sin tut­ki­mus­lai­tok­sel­la on pi­ru ir­ti ja The Rock kom­man­doi­neen lä­he­tetään kuo­le­maan. FPS-räis­kintä­pe­lien klas­si­kon ni­meä kan­ta­va toi­min­tae­lo­ku­va jää kauas al­ku­peräis­ten pe­lien tun­nel­mas­ta, mut­ta pärjää hy­vin ver­rat­taes­sa sar­jan kol­man­teen pe­liin.
Toi­min­ta on lap­sel­lis­ta, missä ei sinällään oli­si mitään vi­kaa, jos kat­so­ja oli­si it­se pui­kois­sa, mut­ta pas­sii­vi­se­na viih­teenä tämä on san­gen pitkä­ve­teistä. Ta­ri­nan kul­je­tus on­tuu pa­hem­min kuin ta­pah­tu­mien se­lit­te­ly 24. kro­mo­so­mil­la, eikä Alien-lai­no­jen run­sas­lu­kui­suus­kaan pa­ran­na elo­ku­vaa.
E­lo­ku­van ai­doin koh­taus on lo­pun räis­kintä­sek­vens­si, jo­ka on pe­lien hen­gessä ku­vat­tu hah­mon sil­mien kaut­ta. Hu­vit­ta­va­na yk­si­tyis­koh­ta­na mai­nit­ta­koon, että elo­ku­van toh­to­rit on ni­met­ty ID Sof­twa­re –­pe­li­ta­lon omis­ta­jien mu­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on asiallisen tummasävyinen, ilahduttavan tarkka ja myös väritoistoltaan onnistunut. Ääniraidan tärkein ja samalla onnellisesti myös sen vahvin osa-alue ovat sen tehosteet, joiden käyttöä on laajennettu toimivasti myös takakanaviin. Tilakuva on sinällään toimiva, mutta ei erityisen hiottu eikä ääni aina seuraa kuvakulmia. Ekstroissa sarja koosteita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy