Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paistetut vihreät tomaatit

Fried Green Tomatoes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 97819 EAN: 6416548922218

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tässäpä to­del­li­nen nais­tenpäivän elo­ku­va.

Tässäpä to­del­li­nen nais­tenpäivän elo­ku­va. Van­ha mum­me­li (Jes­si­ca Tan­dy) ker­too avio­liit­toon­sa kylläs­ty­neel­le kes­ki-ikäi­sel­le nai­sel­le syvän etelän ta­ri­naa, jon­ka pääo­sas­sa ovat poi­ka­tyttö Id­gy (Ma­ry Stuart Mas­ter­son) ja tämän pa­ras ystävä Ruth (Ma­ry Loui­se Par­ker). Vä­rikkäi­den vai­hei­den lisäk­si si­vu­taan ih­mi­soi­keuk­sia, ystä­vyyttä ja nais­ten ko­ke­mia uh­kia.
Puo­lik­las­si­kon mai­neen saa­nut elo­ku­va on tur­han pitkä, mut­ta hu­ma­nis­min op­pi­tun­nik­si se on tie­tys­ti suh­teel­lis­ta. Pe­rus­tuu Fan­ny Flag­gin no­vel­lin Fried Green To­ma­toes at the Whistl Stop Café. Flagg te­ki kä­si­kir­joi­tuk­sen Ca­rol So­bies­kin kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroissa 8 min. haastatteluja, 7 min. dokumentit, traileri ja tiiseri. (PS)
16/04/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy