Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaaran lento 534

Rough Air: Danger on Flight 534 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Viih­dyttävän hölmö tril­le­ri myrs­kyn kou­riin jou­tu­vas­ta reit­ti­len­nos­ta.

Viih­dyttävän hölmö tril­le­ri myrs­kyn kou­riin jou­tu­vas­ta reit­ti­len­nos­ta. Mat­kus­ta­jien hen­ki on kyy­tiin is­tu­te­tun mur­ha­mie­hen len­to­tai­to­jen va­ras­sa. Run­saas­ti vi­rik­keitä lap­sus­ten bon­gaa­jil­le, sillä tässä löy­tyy mo­kia lai­das­ta lai­taan — myö­hem­min pettävän ruu­man las­ti­luu­kun merk­ki­va­lon tii­viistä tii­rai­lus­ta tur­vap­ro­se­duu­rien su­ju­vaan sä­veltä­mi­seen. Eri­tyistä hu­vi­tus­ta herättää se, että on­gel­ma­mat­kus­ta­jal­le le­per­rellään, mut­ta lievän ai­votäräh­dyk­sen saa­nut kap­tee­ni pis­tetään nip­pu­si­teillä tuo­liin kiin­ni. Jo­ka ta­pauk­ses­sa lef­fa, jo­ta tus­kin ai­van he­ti tul­laan koo­daa­maan 8-a­lueel­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva, vaikka onkin pehmeähkö ja rosoinen. Ääniraita on pelkistetty, mutta sellaisena selkeän toimiva. Käännöksessä pistää silmään lentäjän kommentti These babies don't like to swim, joka on suomennettu Nuo nössöt ei tykkää uida vaikka alkuperäinen viittaus koskee konetta, ei matkustajia. Ekstroissa traileri ja suppeat faktat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy