Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Judas and Black Messiah

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2020Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018019140

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­ri­na mus­tien pant­te­rei­den ja FBI:n vä­li­sestä pai­niot­te­lus­ta 1960-­lu­vun Chi­ca­gos­sa.

To­si­ta­ri­na mus­tien pant­te­rei­den ja FBI:n vä­li­sestä pai­niot­te­lus­ta 1960-lu­vun Chi­ca­gos­sa. Lii­keen joh­to­hah­moi­hin kuu­lu­neen Fred Hamp­to­nin (Da­niel Ka­luuya) ja kak­soi­selämää viettä­neen tur­val­li­suus­po­mo Wliam O'­Nea­lin (La­keith Stan­field) ympä­ril­le ra­ken­tu­va draa­ma is­kee ar­ki­sen us­kot­ta­vas­ti.
Raf­laa­van ni­men ta­kaa löy­tyy is­kevä ja us­kot­ta­va elo­ku­va, jo­ka ker­too kii­nos­ta­van ta­ri­nan his­to­rian vä­li­leh­diltä. Vas­toin odo­tuk­sia ky­seessä on na­pa­kan näyttävä ja aja­tuk­sel­la vääntävä elo­ku­va, jon­ka vai­heis­ta löy­tyy pait­si his­to­rial­lis­ta us­kot­ta­vuut­ta myös kai­vat­tua ka­tu-us­kot­ta­vuut­ta.
Pääo­san Ka­luuya pal­kit­tiin roo­lis­taan si­vuo­sa-O­sac­ril­la, mut­ta yhtä vä­kevän roo­lin te­kee myös Stan­field.

Kuva

Hyvä kuva on vakaa ja formaatin puitteissa jäsentynyt. Miltei pääosin varjoissa ja yön pimeydessä avautuvat tapahtumat näyttävät hyvältä maanläheistä väripalettia myöten.

Ääni

Asiallinen ääniraita pitää pintansa myös väkijoukkojen huudoissa ja ajaoittaisissa tulitaisteluissa.

Ekstrat

Ekstroissa kooste tekijöiden ajatuksista aiheeseensa (9 min.). (IJ)
18/02/2022

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy