Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Orange County

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kuin Ame­ri­can Beau­tyn nuo­ri­so­pai­nos, mut­ta ke­peän haus­kal­la ta­val­la.

Kuin Ame­ri­can Beau­tyn nuo­ri­so­pai­nos, mut­ta ke­peän haus­kal­la ta­val­la. Kir­jai­li­jak­si haa­vei­le­va ka­li­for­nia­lais­nuo­ru­kai­nen pyr­kii ylio­pis­toon, mut­ta mo­nion­gel­mai­nen per­he te­kee par­haan­sa, jot­tei ta­voi­te ir­toa liian hel­pol­la. Ei lai­sin­kaan vä­ki­val­taa. Co­lin Hank­sin ja par­haas­sa ve­dos­sa ole­van Jack Blac­kin yh­teis­työ pe­laa. Haus­kat pik­ku­roo­lit Ke­vin Kli­nel­ta, Che­vy Cha­sel­ta ja Ben Stil­le­riltä.
Laa­du­kas ku­va ja ää­ni. Ekst­rois­sa kom­ment­ti­rai­ta, neljä pois­tet­tua koh­taus­ta, trai­le­ri ja elo­ku­van tee­mo­ja koh­tauk­si­na.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy