Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zoolander

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Aus­tin Power­sin tyy­listä ka­sa­ri­huu­mo­ria muo­ti­maail­mas­sa.

Aus­tin Power­sin tyy­listä ka­sa­ri­huu­mo­ria muo­ti­maail­mas­sa. Im­be­sil­li huip­pu­mal­li (Ben Stil­ler) jou­tuu nau­ru­na­lai­sek­si ko­ko alan sil­missä, mut­ta muo­ti­teh­tai­li­joi­den sa­la­juo­ni käy vielä­kin vaa­ral­li­sem­mak­si.
Pa­pa­raz­zin mal­lit eivät luul­ta­vas­ti pidä tästä elo­ku­vas­ta, mut­ta il­keäm­pi­kin voi­si ol­la. Suo­ma­lai­sia kää­piöitä vi­lah­taa ku­vas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita, viisi poistettua kohtausta kommentein, viisi pidennettyä kohtausta kommentein, 6 min. ylijäämäotoksia, muotiohjelmaa, kolme mainosta ja vaihtoehtoloppu. Väärä NTSC-aika kannessa. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy