Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Astérix ja viikingit

Astérix et les Vikings 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 75 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 202422EAN: 6438044015652

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tun­tuu kum­mal­ta, että suo­ma­lai­set krii­ti­kot suit­sut­ti­vat ylis­tystä As­te­rix-a­ni­maa­tion yl­le teat­te­ri­kier­rok­sel­laan.

Tun­tuu kum­mal­ta, että suo­ma­lai­set krii­ti­kot suit­sut­ti­vat ylis­tystä As­te­rix-a­ni­maa­tion yl­le teat­te­ri­kier­rok­sel­laan. Kuo­le­mat­to­man kä­si­kir­joit­ta­jan­sa René Gos­cin­nyn eläessä ei rans­ka­lais­ten sar­ja­ku­vien ani­moin­ti on­nis­tu­nut ehkä pa­rem­min, mut­ta eipä ny­ky­tek­nii­kas­ta­kaan ole apua, kun kir­joi­tus­työ on tyy­litöntä ja ai­heut­taa vain myötähä­peää.
Nor­man­nien mai­hin­nou­su –al­bu­mia on työs­tet­ty uu­sik­si hä­peämättömällä ta­val­la, mut­ta mikä pa­hin­ta, eivät san­ka­ri As­te­rix ja kump­pa­ni Obe­lix tun­nu lai­sin­kaan sel­lai­sil­ta vei­ja­reil­ta kuin al­ku­peräi­sissä seik­kai­luis­sa.
Lap­set tun­tu­vat pitävän, mut­ta he eivät aloit­ta­neet seu­raa­mis­ta vuon­na 1969, kun Sa­no­ma al­koi jul­kais­ta gal­lien seik­kai­lu­ja Suo­mes­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja keskiverto ääniraita. Elokuvan tunnussävel nousi isoksi käännöshitiksi Suomessa. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy