Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Planeetta 51

Planet 51 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 218124EAN: 5706139498446

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos­sa­kin päin maail­man­kaik­keut­ta pik­ku­lap­sia säi­ky­tellään ava­ruu­des­ta tu­le­vil­la pe­lot­ta­vil­la ih­mi­so­lioil­la.

Jos­sa­kin päin maail­man­kaik­keut­ta pik­ku­lap­sia säi­ky­tellään ava­ruu­des­ta tu­le­vil­la pe­lot­ta­vil­la ih­mi­so­lioil­la. Tästä her­kul­li­ses­ta pää­lael­leen kään­ne­tystä al­kua­se­tel­mas­ta pon­nis­taa len­no­kas ko­ko­per­heen ani­maa­tio vie­raal­le pla­nee­tal­le ek­syvästä ast­ro­nau­tis­ta.
Näennäi­ses­ti vie­ras­ta kult­tuu­ria ku­vaa­va elo­ku­va tun­tee maan po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin lä­pi­ko­tai­sin ja muun muas­sa pa­kol­li­set sci­fi-e­lo­ku­vien lai­nat saa­vat kaik­ki vuo­ron­sa. Eri­tyi­ses­ti Alien-e­lo­ku­vis­ta lai­nat­tu ko­ti­lem­mik­ki on ins­pi­roi­tu­nut luo­mus, mut­ta ei haus­kois­ta oi­val­luk­sis­ta ole pu­la muu­toin­kaan. Maail­man­kat­so­mus­ta avar­ta­va elo­ku­va, ja vieläpä hil­peän viih­dyttävä sel­lai­nen.
Suo­men­kie­li­sessä ver­sios­sa ää­ninä mm. Jaak­ko Saa­ri­luo­ma, Jas­per Pääkkö­nen, Rei­no Nor­din, El­li, Pet­te­ri Sum­ma­nen, Tom­mi Sal­me­lai­nen, Si­mo Frangén, Ka­ri Ke­to­nen ja Vil­le Myl­ly­rin­ne.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva toistaa laadukkaan tietokoneanimaation terävästi ja loisteliaan värikylläisesti. Ääniraita on virkeän vivahteikas ja teknisesti moitteeton, kuten odottaa sopiikin. Sekä alkuperäisraita että pohjoismaiset dubit ovat 5.1 -kanavaisia. Kevyen sarjan ekstroissa traileri, pidennettyjä kohtauksia (3 min.), tarina pähkinänkuoressa (3 min.), eri animaatiovaiheiden vertailua jaetulla kuvalla (15 min.), ja koosteet musiikista (2 min.), elokuvan 50-lukuisesta ufo-maailmasta (3 min.) ja suomalaisäänistä Tennispalatsin ennakko-näytöksessä (3 min.). Myös Blu-ray. (IJ)
17/09/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy