Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Heat

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen Anaomrfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112700942

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

F­BI-a­gent­ti Sand­ra Bul­lock ja et­sivä Me­lis­sa Mc­Cart­hy ovat vir­ka­si­sa­ria yli toi­mia­lue­ra­jo­jen, ja pien­ten al­ku­kan­keuk­sien jäl­keen ylimmäi­siä ystä­viä.

F­BI-a­gent­ti Sand­ra Bul­lock ja et­sivä Me­lis­sa Mc­Cart­hy ovat vir­ka­si­sa­ria yli toi­mia­lue­ra­jo­jen, ja pien­ten al­ku­kan­keuk­sien jäl­keen ylimmäi­siä ystä­viä. Räävä­sui­nen si­veys­puo­len je­pa­ri ja oma­hyväi­nen prin­ses­sa ovat ehkä tyy­pil­li­sin vas­tak­kain ase­tel­tu työ­pa­ri mitä po­lii­siai­hei­sis­sa bud­dy-e­lo­ku­vis­sa on näh­ty sen tyy­pil­li­simmän, eli po­lii­sin ja kon­nan yh­dis­telmän jäl­keen.
Tur­val­li­sen ta­sa­pak­su ja epäo­ma­peräi­nen ko­me­dia on­nis­tuu nau­rat­ta­maan riittäväs­ti puol­taak­seen paik­kan­sa hyvänä ajan­tap­po­veh­keenä, mut­ta mitään uut­ta tästä ei ir­ti saa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa vaisu ohjaajan kommenttiraita ja löyhäesti määriteltyjä vaihtoehtoisia otoksia, mokia ja improvisointia monessa eri muodossa noin 15 minuutin edestä. (IJ)
27/12/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy