Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Armageddon

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 145 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
2.32
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Maail­man tyh­min elo­ku­va, mut­ta toi­saal­ta hyvää viih­dettä, jo­ta ei saa ot­taa liian va­ka­vas­ti.

Maail­man tyh­min elo­ku­va, mut­ta toi­saal­ta hyvää viih­dettä, jo­ta ei saa ot­taa liian va­ka­vas­ti. Pa­nee sur­round­sys­tee­mit koe­tuk­sel­le. Me­nettää var­mas­ti te­hoaan pelkässä ste­reo-tv:s­sa.
Keh­no­no­loi­nen le­vy. Ei ekst­ro­ja lai­sin­kaan. Pa­na­vi­sion-ku­va. Jos on tar­koi­tus uh­ra­ta aja­tus pin­nal­le, mi­ten tämä ei ole edes ana­mor­fi­nen? On­nek­si let­ter­bo­xaus ei ole keh­noim­pia. Kai­ken lisäk­si kään­nettävä le­vy. Bue­na Vis­ta jul­kai­si myö­hem­min eri­kois­pai­nok­sen, jo­ka ei ole flip­pe­ri ja sisältää mu­ka­vas­ti ekst­ra­toi­min­to­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy