Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Son of Rambow

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2008Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 206929EAN: 6415750039035

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hol­lywoo­din van­ha ope­tus nu­me­ro kuu­si opet­ti välttämään pro­duk­tioi­ta, jos­saon lap­sia ja eläi­miä.

Hol­lywoo­din van­ha ope­tus nu­me­ro kuu­si opet­ti välttämään pro­duk­tioi­ta, jos­saon lap­sia ja eläi­miä. Ne­li­jal­kai­set jäävät taus­tal­le, mut­ta lap­set te­kevät tämän elo­ku­van. Ply­mouth-us­kon­lah­kon kak­si­nais­mo­ra­lis­ti­sis­sa kah­leis­sa py­ris­te­levä nuo­ri­mies Will elää vi­suaa­lis­ta mie­li­ku­vi­tus­maail­maa ti­heään raa­pus­tel­luis­sa vih­kois­saan, jot­ka ovat kuin suo­raan ku­vakä­si­kir­joi­tus­ta luo­van elo­ku­vaa­jan jäl­jiltä. Koh­ta ku­va­taan­kin. Haus­ka elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita täyttävät tehtävänsä rutiininomaisesti. Poikien omat otokset näyttävät autenttisilta. Ekstroissa 26 min. dokumentti, 8 min. ylijäämäkuvaa ja traileri. (PS)
02/04/2009

Tekijät

Ohjaaja: Garth Jennings
Pääosissa: Bill Milner Will Poulter Jules Struk
Tarina: Garth Jennings
Kuvaus: Jess Hall
Musiikki: Joby Talbot

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy