Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Bileet Roxburyssä

A Night at the Roxbury 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 101352EAN: 6415015501581

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jenk­kilän Sa­tur­day Night Li­ve -s­ket­sioh­jel­man hah­moi­hin pe­rus­tu­va hul­va­ton kah­jo­ko­me­dia kah­des­ta vel­jek­sestä, joi­den suu­ri am­bi­tio on ava­ta oma yö­ker­ho.

Jenk­kilän Sa­tur­day Night Li­ve -s­ket­sioh­jel­man hah­moi­hin pe­rus­tu­va hul­va­ton kah­jo­ko­me­dia kah­des­ta vel­jek­sestä, joi­den suu­ri am­bi­tio on ava­ta oma yö­ker­ho. Fren­dien­kin Joeyn is­ku­tek­nii­kat tun­tu­va hio­tuil­ta näi­den ka­ve­rus­ten kar­kei­siin non-s­top -heit­toi­hin ver­rat­tu­na. Ly­hyt, jo­ten säi­lyttää mo­ment­tin­sa lois­ta­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Utuista alkukohtausta lukuun ottamatta hyvä kuvanlaatu ja moitteeton, ilahduttavan eloisa ja tumma disco-ääniraita (mm. Haddaway, Ace of Base ja Cyndi Lauper). Anamorfinen traileri DD5.1-äänellä. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy