Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

In My Country

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 201540EAN: 5051160166513

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tiuk­ka ker­to­mus val­koi­ses­ta af­rik­ka­lai­ses­ta toi­mit­ta­jas­ta ja mus­tas­ta ame­rik­ka­lai­ses­ta toi­mit­ta­jas­ta Etelä-Af­ri­kan apart­heid-oi­keu­denkäyn­tien tun­nel­mis­sa.

Tiuk­ka ker­to­mus val­koi­ses­ta af­rik­ka­lai­ses­ta toi­mit­ta­jas­ta (Ju­liet­te Bi­noc­he) ja mus­tas­ta ame­rik­ka­lai­ses­ta toi­mit­ta­jas­ta (Sa­muel L. Jak­son) Etelä-Af­ri­kan apart­heid-oi­keu­denkäyn­tien tun­nel­mis­sa. Na­pa­kas­ti ete­nevä draa­ma avaa mie­len­kiin­toi­sen vyyh­din tiuk­ko­ja ta­ri­noi­ta ja näppä­riä hah­mo­ku­vioi­ta, eikä kat­so­jaa aliar­vioi­da sen enempää al­le­vii­va­tuil­la juo­nenkään­teillä kuin hah­mo­jen vir­kaa toi­mit­ta­vil­la pök­kelöillä va­lis­tuk­sen vä­li­kap­pa­leil­la­kaan. Myös dia­lo­gi on ta­va­no­mais­ta na­se­vam­paa. Vas­ta toi­mit­ta­jien pa­kol­li­nen ro­mans­si ja hie­man liian nyyh­ky lop­pu ve­sittävät ko­ko­nai­suut­ta.

Kuva & ääni

Korkeatasoinen kuva on ilahduttavan terävä, miellyttävän levollinen ja väritoistoltaan hallittu ja luonteva. Runsaasti luontoa hyödyntävä kuvaus piristää kummasti ilmettä. Ääniraita on sisällöltään hillitty, mutta vivahteikas ja tekniseltä tasoltaan moitteeton. Hyvä niin tummissa kuin vaaleissa kohtauksissa. Näyttää kalliimmalta kuin mitä varmasti on ollut.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia kommentein ja tekijöiden haastatteluita. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: John Boorman
Pääosissa: Samuel L. Jackson Juliette Binoche
Tarina: Ann Peacock (Antjie Krogin kirjaan "Country of My Skull" perustuen)
Kuvaus: Seamus Deasy
Musiikki: Murray Anderson

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy