Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Näin koulutat lohikäärmeesi - 3D

How to Train Your Dragon - 3D 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MVC 3D 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 230620EAN: 7332505003457

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­van ni­mestä pää­tel­len ky­se voi­si ol­la le­lu­lo­hikäär­meen kyl­kiäi­senä tu­le­vas­ta li­su­ke­le­vystä, mut­ta en­nak­ko­luu­lot osoit­tau­tu­vat iloi­ses­ti tur­hik­si.

E­lo­ku­van ni­mestä pää­tel­len ky­se voi­si ol­la le­lu­lo­hikäär­meen kyl­kiäi­senä tu­le­vas­ta li­su­ke­le­vystä, mut­ta en­nak­ko­luu­lot osoit­tau­tu­vat iloi­ses­ti tur­hik­si. Drea­mWorks-s­tu­dioi­den loih­ti­ma vauh­di­kas ja sydä­mel­li­nen seik­kai­lu si­joit­tuu vii­kin­kien ja lo­hikäär­mei­den taia­no­mai­seen maail­maan, jo­ta näi­den kah­den lei­rin vä­li­nen kah­tia­ja­ko on mää­rittä­nyt jo liian pitkään. 300 vuo­ti­nen so­ta on vih­doin päät­tymässä kun vii­kin­kipääl­likön po­jas­ta keh­key­tyy var­si­nai­nen lo­hikäär­me­kuis­kaa­ja.
E­pi­so­di­mai­nen seik­kai­lu hur­maa lap­siystäväl­li­sellä vauh­dik­kuu­del­laan, nok­ke­lal­la ko­mii­kal­laan ja lu­moa­val­la ku­vas­tol­laan, mut­ta sinällään sym­paat­ti­set hah­mot jäävät jok­seen­kin etäi­sik­si mo­niin mui­hin sa­man ka­li­be­rin las­ten elo­ku­viin näh­den. Elo­ku­va pe­rus­tuu eng­lan­ti­lai­sen las­ten­kir­jai­li­jan Cres­si­da Cowel­lin sa­man­ni­mi­seen kir­jaan, jol­le on myös il­mes­ty­nyt usei­ta jat­ko-o­sia.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva ottaa kaiken irti viikinkien ja lohikäärmeiden satumaisesta maailmasta. Kaikki sammaleen peittämistä kallioista, tultasyökseviin lentoliskoihin ja lentäessä ohi kiitäviin maisemiin näyttää komealta. Vaikuttavan dynaaminen 3D-kuva loistaa erityisesti ilmaosioissa ja massakohtauksissa, mutta myös pienemmissä kohtauksissa on eloa ja ilmeikkyyttä. Hienon musiikkiraidan säestämä ääniraita on tarjolla suomeksi DD5.1-muodossa ja alkuperäiskielellä englanniksi häviöttömänä Dolby TrueHD 7.1 -raitana. Tekstitystvaihtoehtoja ei ole tarjolla, mutta dubbi onkin 3D-kuvan kanssa parempi vaihtoehto. Julkaisu on ekstraton, joskin Megamindin 3D-traileri voidaan melkein jo katsoa mainitsemisen arvoiseksi lisukkeeksi. (IJ)
30/12/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy