Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tappajahai - 25th Anniversary Collector's Edition

Jaws 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kat­soin pik­ku­poi­ka­na vie­restä, kun edes­men­nyt Ir­me­li Sal­la­mo kään­si Pe­ter Bech­leyn kir­jaa Jaws.

Kat­soin pik­ku­poi­ka­na vie­restä, kun edes­men­nyt Ir­me­li Sal­la­mo kään­si Pe­ter Bech­leyn kir­jaa Jaws. Ir­me­li tuu­ma­si, että tämä myy pal­jon.
Mut­ta myi elo­ku­va­kin ja aloit­ti oh­jaa­ja Ste­ven Spiel­ber­gin uran räjäh­dysmäi­sellä te­hol­la.
Mo­ni luu­li pitkään, että jaws (leuat) tar­koit­taa hai­ka­lo­ja. Spiel­berg puo­les­taan muis­te­lee, että ajat­te­li kässä­rin ker­to­van ham­maslääkä­ristä.
Yk­si kesän 2000 odo­te­tuim­pia DVD-le­vyjä. . Ja tämänhän kat­soo vaik­ka kuin­ka mo­neen ker­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Uudelleen masteroitu kuva ja ääni. Aiemmin rakeinen alkujakso biitsillä näyttää nyt erinomaiselta. Panavision-kuva oli teatterissa 2.39:1. 5.1-ääniraita antaa muhkeaa tukea visuaalisesti kauniille ja teknisesti virheettömälle kuvalle. Aivan kaikkia roskia ei ole saatu putsattua. Teattereihin tämän levitti Universal.Tukevaa tarjontaa: 50 min. Making of, 11. min poistettuja kohtauksia, minuutti epäonnistuneita ottoja, Shark World -dokumentti, stillkuvia, storyboard-piirroksia, näytönsäästäjä, trailereita, faktaruutuja, biografioita ja "Get Out of the Water". (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Steven Spielberg
Pääosissa: Roy Scheider
Tarina: Peter Benchley Carl Gottlieb
Kuvaus: Bill Butler
Musiikki: John Williams

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy