Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Hurt Locker

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 1.85*
Ääniraita: DTS-HD 5.1MA
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 221591EAN: 5708758677042

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mie­hi­sissä la­ji­tyy­peissä täy­den us­kot­ta­vuu­den an­sain­nut oh­jaa­ja Kath­ryn Bi­ge­low sai par­haan elo­ku­van Os­ca­rin elo­ku­val­la, jo­ka sy­ventää mel­koi­ses­ti so­tae­lo­ku­van il­mai­sua.

Mie­hi­sissä la­ji­tyy­peissä täy­den us­kot­ta­vuu­den an­sain­nut oh­jaa­ja Kath­ryn Bi­ge­low sai par­haan elo­ku­van Os­ca­rin elo­ku­val­la, jo­ka sy­ventää mel­koi­ses­ti so­tae­lo­ku­van il­mai­sua. So­ti­laan psyy­ke on vai­kea asia ku­va­ta. Ehkäpä äi­ti pys­tyy sii­hen isiä pa­rem­min.
Jos so­das­sa on san­ka­rei­ta, niin heitä ovat pom­min­pur­ka­jat, joi­den tehtävä on välttää ih­mi­suh­re­ja, omien to­ve­rei­den ja si­vii­lien hen­kiä. Jo­kai­nen keik­ka on kaik­kea muu­ta kuin pal­ve­lus­ru­tii­nia. Jo­ka päivä on ky­se elämästä ja kuo­le­mas­ta.
Täl­lai­nen ad­re­naa­li­kes­ki­tys vas­taa he­roii­ni­riip­pu­vuut­ta. So­peu­tu­mi­nen nor­maa­lielämään on mah­do­ton­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

BD:n kuva ei blu-rayksi ole loistelias, mutta DVD on puolestaan kapasiteettirajoituksineen erinomainen. Ääniraita soi puolestaan BD:llä paljon ilmavammin ja selkeämmin. Joka tapauksessa molempien versioiden tekninen taso on sellainen, joksi se on suunniteltu. Ekstroissa kommenttiraita ja 13 min. dokumentti. (PS)
24/05/2010

Tekijät

Ohjaaja: Kathryn Bigelow
Pääosissa: Jeremy Renner
Tarina: Mark Boal
Kuvaus: Barry Ackroyd
Musiikki: Marco Beltrami Buck Sanders

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy