Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Into the Darkness - Osa 2

Det förbannade åren 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 152 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.39
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165287220

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­ka­lai­nen kak­sio­sai­nen elo­ku­va köö­pen­ha­mi­na­lai­ses­ta teol­li­suus­su­vus­ta, jo­ka muun Tans­kan lail­la jää nat­sien val­loi­tuk­sen jal­koi­hin toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.

Tans­ka­lai­nen kak­sio­sai­nen elo­ku­va köö­pen­ha­mi­na­lai­ses­ta teol­li­suus­su­vus­ta, jo­ka muun Tans­kan lail­la jää nat­sien val­loi­tuk­sen jal­koi­hin toi­sen maail­man­so­dan ai­ka­na.
Toi­sen osan ta­pah­tu­mat käyn­nis­tyvät ti­lan­tees­ta, jos­sa ko­ko per­heen on täy­ty­nyt va­li­ta puo­len­sa tais­te­lus­sa eivätkä päätök­set ai­na ole joh­ta­neet sa­maan ah­taa­seen lo­ke­roon. Tästä ase­tel­mas­ta syn­tyy mu­ka­vas­ti mie­len­kiin­toa eikä kli­sei­sen al­le­vii­vat­tui­hin vi­ri­tyk­siin pää­dytä vaik­ka ala­ti lä­hellä ol­laan­kin. Ta­ri­na päät­tyy so­dan lop­puun, jo­ta sitäkään ei kä­si­tellä yk­sioi­koi­sen peh­moi­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni jatkaa edellisosan kilpaluokassa. Jälki on nohevaa ja teknisesti pätevää budjettiluokka huomioiden. (IJ)
16/01/2023

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy