Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Wild Hogs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2007Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: PCM5.1
DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204423EAN: 8717418071011

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ti­mais­ten yri­tys­joh­ta­jiem­me HD-in­nos­tus tun­tuu jo it­sessään niin maut­to­mal­ta, et­tei Wild Hog­seil­la ole juu­ri mah­dol­li­suuk­sia.

Ko­ti­mais­ten yri­tys­joh­ta­jiem­me HD-in­nos­tus tun­tuu jo it­sessään niin maut­to­mal­ta, et­tei Wild Hog­seil­la ole juu­ri mah­dol­li­suuk­sia.
Kes­ki-ikäi­set luu­se­rit päättävät et­siä ka­don­nut­ta nuo­ruut­taan maan­tien päällä, ja jou­tu­vat te­ke­mi­siin Del Fue­gos –­jen­gin oi­kei­den lain­suo­jat­to­mien kans­sa. Har­mi­ton­ta, to­ki vä­lillä haus­kaa me­noa eivät pa­rit mauk­kaat ca­meot (mm. Pe­ter Fon­da, tie­tys­ti Ea­sy Ri­der -roo­lin­sa täh­den) juu­ri­kaan pi­ristä. Ray Liot­ta osaa jen­gi­po­mon roo­lin­sa sentään mauk­kaas­ti. Sitä vas­toin pää­ne­li­kos­ta jo­pa Wil­liam H. Ma­cy kär­sii puh­dit­to­muu­des­ta, mut­ta John Tra­vol­ta suo­ras­taan ry­pee.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraidat. Chilijuhlissa soitetaan Mink De Villen "Spanish Strollia". Ekstroissa 16+3 min. dokumentit, neljä min. poistettuja kohtauksia kommentein (mm. vaihtoehtoloppu) ja kolme minuuttia epäonnistuneita otoksia. (PS)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

Samasta kynästä

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy