Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

D.E.B.S.

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 200667EAN: 5051160115818

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony Pictures) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hen­ki­ses­ti 13-­vuo­tiail­le, hie­man per­vers­seil­le ai­kui­sil­le suun­nat­tu kou­lu­tyttö­ver­sio Char­lien en­ke­leistä.

Hen­ki­ses­ti 13-vuo­tiail­le, hie­man per­vers­seil­le ai­kui­sil­le suun­nat­tu kou­lu­tyttö­ver­sio Char­lien en­ke­leistä. Lep­sun juo­nen puut­tei­ta on pai­kat­tu ly­hyillä ha­meil­la ja tyttö­jen vä­li­sillä lei­keillä, jot­ka lo­pul­ta vievät ca­me­ron­dia­zin ja de­mi­moo­ren väl­ly­jen vä­liin hy­vien ja pa­ho­jen vä­li­siä ero­ja so­vit­te­le­maan. Ikä­ra­ja 11 vaa­tii ava­ra­kat­sei­sia van­hem­pia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on terävä, miellyttävän tummasävyinen ja väritoistoltaan hallittu. Kohina on vähäistä, mutta hetkittäin pinnoissa on havaittavissa lievää ylimääräistä värinää. Ääniraita on asiallisen tumma, dialogiltaan selkeä ja ajoittain musiikiltaan jopa mukaansatempaava. Ekstroissa ohjaajan keskimääräinen kommenttiraita, pääosan näyttelijöiden tyhjänpäiväinen kommenttiraita, poistettuja kohtauksia (9 min.), making of (12 min.), storyboard-animaatio (5 min.) ja kuvagalleria. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy