Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Sixth Sense

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Hollywood PicturesKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Hollywood Pictures) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Las­tenp­sy­kiat­ri törmää toi­sen ker­ran po­ti­laa­seen, jo­ka nä­kee kuol­lei­ta.

Las­tenp­sy­kiat­ri (B­ru­ce Wil­lis) törmää toi­sen ker­ran po­ti­laa­seen, jo­ka nä­kee kuol­lei­ta. Jän­ni­tys kas­vaa pik­ku hil­jaa lop­pua koh­ti, jos­sa on kuu­lui­sa rat­kai­su, jo­ta ei hen­no ker­toa ke­nel­lekään elo­ku­vaa nä­kemättömäl­le. Ikävä kyllä leh­distön toi­to­tus, että tässä ylipäätään on hui­kea "twist", pa­nee ar­vaa­maan mistä ky­se.
Ei kau­hue­lo­ku­va, mut­ta te­kee kyl­miä vä­reitä. Sa­non­ta, että tämän kat­soo mie­lellään toi­sen ker­ran, pitää paik­kan­sa. Hyvä kä­si­kir­joi­tus. 11-vuo­tias Ha­ley Joel Os­ment näyttää ikäistään nuo­rem­mal­ta ja yltää hui­keaan roo­li­suo­ri­tuk­seen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on NTSC:nä aavistuksen samea paikoitellen. Tämän johdosta suositellaan suomalaista levyä, jonka kuva piirtyy hieman terävämpänä. R1-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy