Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Honest Thief

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5709165406423

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

O­ri­gi­naa­lis­ta ase­tel­mas­ta start­taa­va ta­ri­na pank­ki­ros­vos­ta, jo­ka päättää an­tau­tua po­lii­sil­le tehdäk­seen pa­ran­nuk­sen uu­den nai­systävänsä sil­missä.

O­ri­gi­naa­lis­ta ase­tel­mas­ta start­taa­va ta­ri­na pank­ki­ros­vos­ta (Liam Nee­son), jo­ka päättää an­tau­tua po­lii­sil­le tehdäk­seen pa­ran­nuk­sen uu­den nai­systävänsä sil­missä. 9 mil­joo­naa ryöstö­ra­ho­ja, pa­ri vuot­ta lä­hi­van­ki­las­sa ja on­nel­li­ses­ti elämän lop­puun as­ti on suun­ni­tel­ma, mut­ta yrit­te­liäät FBI-a­gen­tit nä­kevät pe­lin toi­sin.
Tun­nel­mal­taan haus­ka vi­deojännä­ri ot­taa na­pa­kan simp­pe­lin ta­ri­nan ker­rot­ta­vak­seen ja ku­vit­taa tätä var­sin kun­nian­hi­moi­ses­ti. Liam Nee­son on tässä kuin mikä­kin char­lesb­ron­son hel­pon suo­ra­vii­vai­ses­sa, mut­ta rau­hal­li­sen va­ka­vail­mei­sessä roo­lis­saan.
Tämä on elo­ku­va, jo­ka voi kylmätä FBI-a­gent­te­ja yh­tenä het­kenä ja seu­raa­vas­sa vuo­dat­taa nyyh­ky­ta­ri­naa rak­kau­den täh­den, ja sen jäl­keen taas ot­taa kat­seen tiu­kas­ti pal­loon seu­raa­via pe­li­liik­keitä miet­tien. Miks­tuu­ra ei ole eri­tyi­sen us­kot­ta­va, mut­ta ky­ke­nee viih­dyttämään vai­vat­ta yli su­ku­puo­li­ra­jo­jen. Tämä on to­del­la hy­vin teh­ty B-luo­kan elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on dynaaminen ja terävä. Tummasävyinen ja värikylläinen miljöö on viitseliäästi luonnosteltu ja pätevästi luodattu. Ääniraita pysyy toiminnassa hyvin mukana ja välttää kaikki väsyneet nuotit. Audiovisuaalisesti tällä kuosilla voisi päästä jopa A-sarjan elokuvien farmiliigaan. Ekstraton. (IJ)
10/05/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy