Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Judge

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 142 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051895390856

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuo­ma­ri tar­joaa muu­ten hyvää isä ja poi­ka -d­raa­maa, mut­ta pas­ko­ja pu­su­ja.

Tuo­ma­ri tar­joaa muu­ten hyvää isä ja poi­ka -d­raa­maa, mut­ta pas­ko­ja pu­su­ja. Tähän ul­ko­puo­li­seen ja kuu­le­maa­ni ki­tey­tyk­seen ei ehkä kan­na­ta jäädä ry­pemään, vaik­ka tur­han pitkä "mitä oi­kein oi­keas­taan ta­pah­tui­kaan" -tyyp­pi­nen draa­ma sisältää tur­hanpäiväistä sälää, jo­ka häi­rit­see ko­ke­mus­ta.
Ro­bert Dow­ney Jr on ko­ti­kon­nuil­leen pa­laa­va asia­na­ja­ja, jo­ka epäi­lee isänsä (Ro­bert Du­vall), uk­ko­tuo­ma­rin, saa­man mur­ha­syyt­teen to­den­peräi­syyttä. Ar­voi­tuk­sen rat­kai­su au­kai­see sa­mal­la yllä­tyk­siä per­heen his­to­rias­ta.
E­lo­ku­va kan­nat­ta­nee kat­soa, jos Kuin sur­mai­si sa­ta­kie­len, Ee­de­nistä itään tai ylipäätään Oi­di­pus-ta­ru kiin­nos­taa jo alun pe­rin. Pu­hu­mat­ta­kaan siitä, jos on sat­tu­nut elämään muu­ta­man vii­kon saa­ti kuu­kau­den etelä­val­tiois­sa eikä muis­ta kuin ystäväl­li­siä ih­mi­siä. Pää­pa­ria­kin ai­na jak­saa seu­ra­ta hie­man hei­koim­mis­sa­kin puit­teis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa kommenttiraita, 29 min. dokumentit ja 18 min. poistettuja kohtauksia kommentein. (PS)
14/09/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy