Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

De Palma

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2015Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: Espoo Cine 2016 
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Espoo Cine 2016) ellei toisin mainita.

Elokuva

Noah Baum­bac­hin ja Ja­ke Palt­rowin jämäkkä do­ku­ment­ti elo­ku­vaoh­jaa­ja Brian De Pal­mas­ta ete­nee pitkän haas­tat­te­lun poh­jal­ta, kro­no­lo­gi­ses­ti, elo­ku­vak­lip­pejä ja va­lo­ku­va­ma­te­riaa­lia hyväk­si käyttäen.

Noah Baum­bac­hin ja Ja­ke Palt­rowin jämäkkä do­ku­ment­ti elo­ku­vaoh­jaa­ja Brian De Pal­mas­ta ete­nee pitkän haas­tat­te­lun poh­jal­ta, kro­no­lo­gi­ses­ti, elo­ku­vak­lip­pejä ja va­lo­ku­va­ma­te­riaa­lia hyväk­si käyttäen. Vi­suaa­li­nen sisältö on hy­vin koos­tet­tu, mie­len­kiin­to säi­lyy. Ul­ko­puo­lis­ten heh­ku­tuk­sia ei mu­ka­na ole — sen kum­mem­min kuin ma­ta­laa ker­to­jaääntä.
B­rian De Pal­ma -e­lo­ku­va näyttää ana­lyyt­ti­ses­ti ja kriit­ti­ses­ti omaan uraan­sa suh­tau­tu­van tai­tei­li­jan. De Pal­ma pur­kaa ta­sa­pai­nos­sa me­nes­tys­ta­ri­noi­den kans­sa ka­me­ral­le epäon­nis­tu­mian­sa näyt­te­lijä­va­lin­nois­sa, tuo­tan­to­kes­kus­te­lu­jen pet­ty­myk­siä sekä Hol­lywoo­din val­ta-a­se­man ai­heut­ta­mia on­gel­mia. Yk­si­tyi­selämän vai­ku­tuk­set — ja vai­ku­tuk­set yk­si­tyi­selämään — tu­le­vat esiin si­vu­lau­seis­sa.
Es­poo Ci­ne -oh­jel­mis­tos­ta. Eng­lan­nin­kie­li­nen, ei teks­ti­tystä (VA)
01/09/2016

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy