Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Abre los Ojos

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.80*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Eh­dot­to­mas­ti edelläkä­vijäe­lo­ku­va val­mis­tu­mi­sen­sa ai­kaan.

Eh­dot­to­mas­ti edelläkä­vijäe­lo­ku­va val­mis­tu­mi­sen­sa ai­kaan. Vas­taa­van sä­vyi­siä uni­ta­ri­noi­ta on ol­lut ja tul­lut: Eyes Wi­de Shut, Mat­rix, Me­men­to. Mo­der­ni­na oop­pe­ran kum­mi­tus -muun­nel­ma­na toi­mi­va. Jen­kit uu­si­vat ta­ri­nan li­ki yk­si yh­teen Va­nil­la Sky­na, Pe­ne­lo­pe Cruz tois­ti roo­lin­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni vaikuttavat hieman eurooppalaisilta. Kuva näyttää sinänsä asialliselta, mutta ääniraita on liki mono. Käännösteksteissä on paljon kömpelyyksiä. Ekstroissa biografiat, traileri ja faktaruutuja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy