Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Elää ja kuolla L.A.:ssa

To Live and Die in L.A. 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 93681EAN: 6438044039061

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­li­sei­den uur­ta­ma dek­ka­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­teis­ta, jot­ka jäl­jittävät ra­hanvää­rentä­jiä 80-­lu­vun Los An­ge­le­sis­sa.

K­li­sei­den uur­ta­ma dek­ka­ri sa­lai­sen pal­ve­lun agen­teis­ta, jot­ka jäl­jittävät ra­hanvää­rentä­jiä 80-lu­vun Los An­ge­le­sis­sa. Kil­pai­lus­sa su­ku­puut­ton kuo­le­vis­ta elo­ku­va­la­jeis­ta voi jännä­ri se­te­lien vää­rentä­jistä hy­vin­kin ol­la pal­kin­to­si­joil­la. Jos tämän te­ki­si ny­kypäivänä bit­coi­neil­la il­man pai­no­laat­to­ja ja kui­vaus­rum­pu­ja oli­si lop­pu­tu­los to­dennäköi­ses­ti ai­ka pal­jon kui­vem­pi.
Jän­ni­tystä ei to­sin ole tässäkään sillä sen ver­ran ku­lu­nei­ta uria tal­la­taan ja ko­vin ku­lah­ta­nei­den rep­liik­kien saat­te­le­ma­na. Wil­lem Da­foe on aut­ta­va kon­na, mut­ta Wil­liam Pe­ter­sen pe­rin pök­kelö jos­kin kieh­to­van ty­ly san­ka­ri. Kai­kis­ta elo­ku­van DNA:­han syö­py­neistä kli­seistä huo­li­mat­ta — tai ehkä juu­ri nii­den an­sios­ta — voi tämä kuu­lua mu­seo­vi­ras­ton suo­je­lu­lis­tal­le.

Kuva

Asiallinen kuva näyttää rakeensa, mutta pitää kuosinsa. Väritoisto on jäsentynyttä ja luontevaa jos ei aivan vivahteikasta. Alati pehmeähkö kuva on kyllin skarppi ollakseen huoliteltu ja kuitenkin pehmeä kuin pesusieni.

Ääni

Kasarimusiikin säestämä ääniraita toistaa dialogin kohtuudella ja ryminät korviin särähtävästi.

Ekstrat

Ekstroissa traileri. (IJ)
29/08/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy