Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2023Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7333018028487

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nin­ja­kilp­pa­rei­den uu­si tu­le­mi­nen on mauk­kaas­ti mo­der­ni­soi­tu ja ko­meas­ti tyy­li­tel­ty uu­si otan­ta van­has­ta tv-­sar­jas­ta.

Nin­ja­kilp­pa­rei­den uu­si tu­le­mi­nen on mauk­kaas­ti mo­der­ni­soi­tu ja ko­meas­ti tyy­li­tel­ty uu­si otan­ta van­has­ta tv-sar­jas­ta. Nos­tal­giaa ja ry­minää riittää ai­van sa­maan ta­paan kuin van­hois­sa ani­moi­duis­sa seik­kai­luis­sa, mut­ta ai­ka on loik­ki­nut tällä vä­lin eteenpäin niin, että epi­so­dis­ta ei voi in­nos­tua ai­van yhtä pal­jon kuin 80-lu­vul­la. Vi­ka on sil­ti kat­so­jas­sa, sillä tässä me­no on val­loit­ta­van kes­ken­kas­vuis­ta, tyy­likkään tum­masä­vyistä ja kaik­ki ener­gi­nen pouk­koi­lu ete­nee oi­keaan suun­taan.

Kuva

Maalatun sarjakuvamaiselta näyttävä kuva on komean tunnelmallinen, asiallisen dynaaminen ja kiehtovasti 2.5-ulotteinen. Sarjakuvat ovat ilmiselvästi osa tämän DNA:ta, mutta samalla ote on kokeellisen taiteellinen.

Ääni

Lupsakan luontevasti ja tarinoivasti dubattu ääniraita on vetreä ja energinen. Anti on tehosteita ja musiikkiraitaa myöten kunnianhimoinen. Alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on taltioitu Dolby Atmos -muodossa ja suomi-dubbi DD5.1-muodossa.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
19/03/2024

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy