Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ramona ja Beezus

Ramona and Beezus 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 252589EAN: 6438044282955

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

A­la­kou­luikäi­nen Ra­mo­na ei pärjää elämässä ai­van tei­ni-ikäi­sen iso­sis­kon­sa Bee­zuk­sen ta­val­la.

A­la­kou­luikäi­nen Ra­mo­na (Joey King) ei pärjää elämässä ai­van tei­ni-ikäi­sen iso­sis­kon­sa Bee­zuk­sen (Se­le­na Go­mez) ta­val­la. Van­hem­pien huo­mio­kaan ei pik­ku­li­kan mie­lestä suun­tau­du ta­sa­puo­li­ses­ti kol­men si­sa­ren vä­lillä. Kas­vu­ta­ri­nas­sa edetään kar­mi­vim­pien Dis­neyn nuo­ri­so­ko­me­dioi­den ta­voin. Per­heen ka­ri­ka­tyy­ri-isän työttö­myys muut­taa ku­vio­ta hel­lyttävämpään suun­taan.
Pu­he­rai­taa on oh­jat­tu tai­doit­ta, lau­sei­den taus­tal­ta puut­tuu jo­kai­nen tar­koi­tus. Lap­sinäyt­te­lijöi­den sa­ral­la on ta­vat­tu pa­rem­paa­kin. Vä­lei­hin lei­kel­lyt toi­min­nal­li­set ja mu­sii­kintäyt­tei­set fan­ta­sia­jak­sot se­koit­ta­vat, ken­ties hyvässä. Be­ver­ly Clea­ryn Ra­mo­na-o­puk­siin pe­rus­tu­va elo­ku­va ei hou­kut­te­le kir­jo­jen pa­riin.

Kuva, ääni & ekstrat

Rakeinen ja tummanpuhuva kuva. Tekstitys särisee reunoista. Keskikaiutin tuntuu aavistuksen etäiseltä. Takaosasto soi vaimeaksi. ”Show & Tell Film School” -pätkässä (7 min) ohjaajan tonttia epäonnistuneesti vetänyt Elizabeth Allen kertoo näkemyksiään elokuvanteosta. Turhaa. 4 poistettua kohtausta (4 min). Gag reel (3 min). Beverly Clearyn haastattelu ja Ramona-kirjojen historiaa (4 min). Traileri. (VA)
03/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy