Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Varsity Blues

Pelin säännöt 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.76
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Daw­son’s Cree­kin Ja­mes Van Der Beek nuor­tuu jäl­leen ka­me­roi­den edessä vuo­si­kym­me­nen näy­telläk­seen 18-­vuo­tias­ta jenk­ki­fu­taa­jaa, jon­ka koh­ta­lo nos­taa vaih­to­pen­kiltä san­ka­ril­li­sek­si pe­lin­ra­ken­ta­jak­si.

Daw­son’s Cree­kin Ja­mes Van Der Beek nuor­tuu jäl­leen ka­me­roi­den edessä vuo­si­kym­me­nen näy­telläk­seen 18-vuo­tias­ta jenk­ki­fu­taa­jaa, jon­ka koh­ta­lo nos­taa vaih­to­pen­kiltä san­ka­ril­li­sek­si pe­lin­ra­ken­ta­jak­si. Run­saat pe­lai­lu­koh­tauk­set voi­vat ol­la lef­fa­rea­lis­min elas­ti­sis­sa ra­jois­sa, mut­ta san­ka­rin huo­ju­ma­ton ja­lous saat­taa jo ai­heut­taa vat­san vään­teitä.
Ei var­si­nai­ses­ti kas­vu­ker­to­mus, vaan MTV:n osak­si tuot­ta­ma deit­tai­lu-ur­hei­lu­lef­fa, jos­sa pal­jas­ta pin­taa riittää hy­vin yh­den st­rip­pi­baa­rin tar­pei­siin. ”­Minä päivänä ta­han­sa” on toi­min­nal­taan is­keväm­pi ja ker­ma­vaah­don va­ka­vat ih­mis­suh­teet­kin ovat draa­mo­jen va­kio­ka­lus­toa, mut­ta kui­ten­kin tämä on hämmäs­tyttävän viih­dyttävä. Haus­ka ja daw­son­mai­sen fik­su. Ve­te­raa­ni Jon Voight va­kuut­taa kie­rou­tu­nee­na val­men­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikävä kerroksen vaihdos, muutoin valikkologiikkaa myöten ensiluokkainen levy. Traileri ja lyhyt dokumentti. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy