Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Zardoz

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: 20th Century FoxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 3.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (20th Century Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

zar­doz. Sci­fin brit­tiläi­nen kult­ti­teos toi­mii pitkäl­le vi­suaa­li­ses­ti, kun bar­baa­ri­te­loit­ta­ja Zed kul­kee kuo­le­mat­to­mien pa­ris­sa vai­pat ja­las­sa ja let­ti nis­kas­sa.

(Wi)­zard(of)oz. Sci­fin brit­tiläi­nen kult­ti­teos toi­mii pitkäl­le vi­suaa­li­ses­ti, kun bar­baa­ri­te­loit­ta­ja Zed (Sean Con­ne­ry) kul­kee kuo­le­mat­to­mien pa­ris­sa vai­pat ja­las­sa ja let­ti nis­kas­sa.
Con­ne­ry ei tien­nyt ku­vaus­ten ai­ka­na, mistä ih­meestä oli ky­sy­mys. Ehkäpä oman si­vi­li­saa­tiom­me tu­le­vai­suu­des­ta, jo­ta ku­va­taan sa­tii­ri­na. John Boor­man osaa tun­ne­tus­ti oh­ja­ta kar­va­rin­to­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva verrattuna pan&scan tv-versioon, vaikka printtivikoja ja rakeisuutta, varsinkin trikkikuvissa, näkyykin. Harvinainen 3.1 –ääniraita lisää huomattavasti syvyyttä vanhaan monoon verrattuna. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, radiomainoksia, still-kuvia ja traileri. Harvinaista herkkua: lobbycardeja ja julisteita. Siitä täydet pisteet, miksi muut eivät näitä sisällytä ekstroihin? R1-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Boorman
Pääosissa: Sean Connery
Tarina: John Boorman
Kuvaus: Geoffrey Unsworth
Musiikki: David Munrow

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy