Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Knock at the Cabin

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2023Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018026674

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

M. Night Shya­ma­la­nin uu­sin ai­vopäh­kinä ot­taa kes­kiöön ryhmän vii­ka­te­hem­mo­ja, joi­den tehtävä on suos­tu­tel­la tun­te­mat­to­mat mök­kiläi­set uh­raa­man yh­den kes­kuu­des­taan tai maa­pal­lo tu­hou­tuu.

M. Night Shya­ma­la­nin uu­sin ai­vopäh­kinä ot­taa kes­kiöön ryhmän vii­ka­te­hem­mo­ja, joi­den tehtävä on suos­tu­tel­la tun­te­mat­to­mat mök­kiläi­set uh­raa­man yh­den kes­kuu­des­taan tai maa­pal­lo tu­hou­tuu. Näin sa­la­liit­to­teo­rioi­den ja hu­ru­seu­ro­jen kul­ta-a­jal­la tämä­kin ta­ri­na tun­tuu ajan­koh­tai­sel­ta juu­pas-eipäs-ar­vuut­te­lul­ta, mut­ta muo­vi­nen pols­kut­te­lual­las lässähtää vä­hi­tel­len.
E­lo­ku­va­na tämä ei lo­pul­ta ole sen enempää jän­nittävä kuin oi­val­ta­va­kaan. Saa­pu­vat mörkö­mie­het ovat pe­lot­ta­via en­simmäi­sen pa­rin mi­nuu­tin ajan, mut­ta sen jäl­keen ky­se tun­tuu ole­van vain siitä unoh­ti­vat­ko nämä ot­taa lääk­keensä vai eivät. Mys­tee­rin avaa­mi­sen suh­teen elo­ku­va ei ete­ne lain­kaan, jo­ten fii­lis on kuin tyhjää perä­moot­to­ria ny­kiessä: ki­pinää ehkä lentää, mut­ta tan­kis­sa ei ole löpöä ni­mek­sikään. Tämä oli­si voi­nut ol­la na­pak­ka kom­men­taa­ri net­ti­foo­ru­mei­den kai­ku­kam­miois­ta ja it­se it­seään ruok­ki­vis­ta trol­laus­myl­lyistä, mut­ta mitä vielä.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Paul G. Tremb­lay ro­maa­niin "T­he Ca­bin at the End of the World" (2018).

Kuva

Hyvä, elokuvamainen kuva luotaa pimeyttä jäsentyneesti ja luontevasti värit toistaen. Yhden mökin sisälle pääosin keskittyvä kuva uskaltautuu ulos lähinnä katastrofeja kuvaavien kännykkävideoiden kautta.

Ääni

Seesteinen, dialogipainotteinen ääniraita pitää dialogin selkeänä ja iskut terävinä.

Ekstrat

Ekstraton. Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
04/08/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy