Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

That Thing You Do!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 100081EAN: 6438044088052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Penn­syl­va­nia­lai­nen beatbän­di saa hit­ti­sing­len ja raa­pai­see ka­kun pin­taa.

Penn­syl­va­nia­lai­nen beatbän­di saa hit­ti­sing­len ja raa­pai­see ka­kun pin­taa. Ta­hal­laan so­ke­ri­kuor­ru­tet­tu elo­ku­va on la­dat­tu hy­villä si­vuo­sil­la (S­te­ve Zahn, Gio­van­ni Ri­bi­si, Char­li­ze The­ron), mut­ta pääo­sis­ta ei toi­mi oi­kein hy­vin muu kuin Tom Hank­sin suo­ra­vii­vai­nen ma­na­ge­ri. Liv Ty­ler on­nis­tuu vä­lillä hie­nos­ti, vä­lillä hei­veröi­sim­min. Ch­ris Isaak te­kee ca­meon.
Mu­siik­ki toi­mii ja kuu­los­taa kuin El­vis Cos­tel­lo oli­si herä­tet­ty hen­kiin 1960-lu­vul­la. Hanks sä­vel­si it­se muu­ta­man laa­duk­kais­ta pas­tis­si-kap­pa­leis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ääniraidalta puuttuu erillinen bassokanava, mikä oikeastaan sopii näihin 1960-luvun heliseviin soundeihin. Ekstroissa 13 min. dokumentti, kaksi musiikkivideota ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy