Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Blades of Glory

Hokkarihemmot 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 204763EAN: 7332504990581

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kie­li pos­kes­sa — ja pääo­sin vielä ni­me­no­maan siellä ta­kapään lä­het­ty­villä — teh­ty ko­me­dia kah­des­ta mes­ta­ri­luis­te­li­jas­ta, jot­ka saa­vat elin-ikäi­sen kil­pai­lu­kiel­lon mies­ten tai­to­luis­te­lus­ta kes­kinäi­sen na­his­te­lun joh­dos­ta.

Kie­li pos­kes­sa — ja pääo­sin vielä ni­me­no­maan siellä ta­kapään lä­het­ty­villä — teh­ty ko­me­dia kah­des­ta mes­ta­ri­luis­te­li­jas­ta, jot­ka saa­vat elin-ikäi­sen kil­pai­lu­kiel­lon mies­ten tai­to­luis­te­lus­ta kes­kinäi­sen na­his­te­lun joh­dos­ta. Iloi­sen por­saan­reiän an­sios­ta he voi­vat kui­ten­kin pa­la­ta jäil­le pa­ri­luis­te­lu­sar­jas­sa — ja kuin­kas muu­ten kuin his­to­rian en­simmäi­senä mies-mies-pa­ri­na.
Rat­ki­rie­muk­kaas­ta ideas­ta on ir­ron­nut ko­koel­ma pa­ri­luis­te­lua an­siok­kaas­ti pa­ro­di­soi­via her­vot­to­mia sket­sejä, jois­ta par­haat koet­te­le­vat sekä nau­ru­her­mo­ja että ni­vu­sia. Sil­ti iso osa vit­seistä pe­rus­tuu enemmän po­kal­la hei­tet­tyi­hin ä­lyttö­myyk­siin, kuin näppä­ryy­teen tai nä­ke­myk­sel­li­syy­teen. Haus­ka tämä on, mut­ta ei yllä esi­mer­kik­si sa­man­hen­ki­sen "Bolt­sit pe­lissä" -ko­me­dian ta­sol­le.

Kuva & ääni

Erinomaisen tarkka ja levollinen kuva, joka on myös väritoistoltaan hallittu ja sävykäs. Ääniraita jättää runsaasti tilaa ylinäytellen tarjoillulle dialogille, mutta osa myös säestää tapahtumia omaleimaisilla kappalevalinnoilla - etenkin Aerosmithin "I Don't Wanna Miss a Thing":in käyttäminen paikat koetukselle pistävässä miesten pariluistelunumerossa on osuvan kamala valinta. Tehostepuoli koostuu lähinnä mylvivästä yleisöstä ja jäätä leikkaavista luistimista.

Ekstrat

Ekstratarjonta on sikäli erikoinen, että anti on lajiteltavissa kolmeen kastiin: perinteiset ekstrat, lopullisesta elokuvasta poisleikattu hupailu ja elokuvan innoittama lisähupailu. Ensimmäiseen luokkaan kuuluvat taitoluistelijan haastattelu (5 min.), dokumentti luistelukoulutuksesta (6 min.), musiikkivideo, kuvagalleria ja sarja TV-mainoksia. Toista luokkaa edustavat mainiot poistetut kohtaukset (9 min.), vaihtoehtoiset otokset (9 min) ja mokat (2 min.). Viimeisen luokan täyttävät pokalla tehty making of -henkinen hupailu (15 min.), kolmen päänäyttelijän keskinäinen haastattelu (10 min.), katsaus vaatetukseen (5 min.), psykopaatin potretti (3 min.) ja mies-nais-parin rooleissaan antama haastattelu (6 min). Kaikki ekstrat esitetään teräväpiirtomuodossa ja musiikkivideota sekä tv-mainoksia lukuunottamatta suomenkielisen tekstityksen kera. (IJ)
04/11/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy