Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bleed for This

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 117 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031001411

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nyrk­kei­lijä Vin­ny Pa­zien­zan to­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va elo­ku­va on hur­ja höy­ry­jyrä, jo­ka ei hi­das­te­le sen enempää vas­tus­ta­jan is­ku­jen tu­li­tuk­ses­sa kuin lää­ke­tie­tee­lis­ten to­dennäköi­syyk­sienkään edessä.

Nyrk­kei­lijä Vin­ny Pa­zien­zan (Mi­les Tel­ler) to­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va elo­ku­va on hur­ja höy­ry­jyrä, jo­ka ei hi­das­te­le sen enempää vas­tus­ta­jan is­ku­jen tu­li­tuk­ses­sa kuin lää­ke­tie­tee­lis­ten to­dennäköi­syyk­sienkään edessä. Dra­ma­tii­kan ta­ka-a­lal­ta löy­tyy mies, jo­ka tässä ruu­miil­lis­taa kaik­ki ur­hei­lue­lo­ku­vien ste­reo­tyy­pit elävän us­kot­ta­vas­ti, mut­ta ei juu­ri nou­se nii­den ylä­puo­lel­le.
E­lo­ku­va kro­ni­koi Pa­zien­zan tien kol­min­ker­tai­sek­si maail­man­mes­ta­rik­si tai­pa­leel­la, jol­le mah­tuu myös va­ka­vas­ta on­net­to­muu­des­ta sel­viy­ty­mi­nen. Mi­les Tel­ler te­kee va­kaa­ta jäl­keä pääo­sas­sa ot­taen roo­lin­sa us­kot­ta­van vä­hin elein, mut­ta myös kli­seitä lie­hi­tel­len. Myös muu kaar­ti Aa­ron Eck­har­tis­ta val­men­ta­ja­na Ciarán Hind­siin isuk­ki­na ja Pul­mu­set-sar­jan Ka­tey Sa­ga­liin äi­tinä komp­paa­vat eläväs­ti.
E­lo­ku­van ai­noa heik­kous on sen help­pous: ih­meitä ta­pah­tuu kun niitä tar­vi­taan, eivätkä vas­toinkäy­mi­set ole su­van­to­ja kum­mem­pia. Tämä on hyvä elämän fi­lo­so­fia, mut­ta elo­ku­vaan näin liu­ku­va ote on jon­ki­nas­tei­nen kum­ma­jai­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä terävä kuva käyttää oikeat kuvauspaikat edukseen, eikä jälki teknisestikään ole hullumpi. Läsnäoleva ääniraita herää eloon erityisesti otteluissa, joiden tunnelma välittyy vakuuttavasti - jos ei aivan huumaavasti - myös kotiteatteriin. Ekstroissa hyvä sarja poistettuja kohtauksia (12 min.). (IJ)
17/06/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy