Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Ladykillers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1955Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.33
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 44614EAN: 5050582760590

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hert­tai­nen lon­too­lais­mum­me­li vuok­raa huo­neis­ton muu­sik­ko­ryhmäl­le, jo­ka kui­ten­kin jättää soi­ton gra­mo­fo­nil­le ja ryh­tyy suun­nit­te­le­maan ra­ha­kas­ta ryöstöä.

Hert­tai­nen lon­too­lais­mum­me­li vuok­raa huo­neis­ton muu­sik­ko­ryhmäl­le, jo­ka kui­ten­kin jättää soi­ton gra­mo­fo­nil­le ja ryh­tyy suun­nit­te­le­maan ra­ha­kas­ta ryöstöä. It­se ryöstö on las­ten leik­kiä, mut­ta ra­ho­jen kans­sa vuok­ra-a­sun­nos­ta pois­tu­mi­nen osoit­tau­tuu yli­voi­mai­sek­si tehtäväk­si kop­lan kään­tyessä vä­hi­tel­len toi­siaan vas­taan.
B­rit­ti­ko­me­dian klas­sik­ko ete­nee verk­kai­ses­ti ja ai­toon brit­ti­hen­keen hul­vat­to­mis­ta ta­pah­tu­mis­ta ker­ro­taan jäykällä ylä­huu­lel­la. Coe­nin vel­jek­set siir­sivät ta­pah­tu­mat myö­hem­min Yh­dys­val­to­jen etelään Tom Hank­sin täh­dittämässä uu­del­leen­fil­ma­ti­soin­nis­saan.

Kuva & ääni

Antaumuksella restauroitu kuva näyttää niin hyvältä kuin materiaali mahdollistaa, ja siten lähtökohdat kompensoiden tälle voisi halutessaan antaa jopa viisi tähteä. Jälki on erinomaisen levollista, joskin samaan aikaan huomattavan pehmeää. Väritoistoon on restauroinnissa kiinnitetty paljon huomiota ja anti on nyt hyvin hallittua, mutta ei erityisen vivahteikasta. Kolkko ääniraita toistaa dialogin selkeästi.

Ekstrat

Ekstroissa Terry Gilliamin esipuhe (3 min.), elokuvahistorioitsija Philip Kempin tietopitoinen kommenttiraita, haastatteluja ohjaajaa tuntevien Allan Scottin, Ronald Harwoodin ja Terence Daviesin kanssa (yht. 32 min.), alkuperäisen ja restauroidun kuvan vertailua (HD 6 min.), erinomainen dokumentti Ealing-studioista (50 min.) ja traileri (HD). Studio Canal Collection -sarjaa. (IJ)
24/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy