Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hamekyttä 3 – pojasta polvi paranee

Big Momma´s: like father, Like Son 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 113/107 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 264217EAN: 6438044300161

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­lo­ku­va on kum­ma po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin la­ji.

E­lo­ku­va on kum­ma po­pu­laa­ri­kult­tuu­rin la­ji. Sen edus­ta­ja voi ol­la kli­sei­nen, tyhjänpäiväi­nen tai köm­pelö­kin, mut­ta se ei ai­na hei­kennä in­nok­kuut­ta au­kais­ta kant­ta ja työntää le­vyä soit­ti­meen. Jos tun­nel­ma on koh­dal­laan, sen pa­riin su­kel­taa mie­lellään. Ha­me­kyttä on juu­ri täl­lai­nen. Jo­pa toi­nen jat­ko-o­sa nau­rat­taa ja viih­dyttää. Näin on sik­si, että tun­nel­ma on sym­paat­ti­nen.
Mu­ka­na on kak­si kes­tol­taan eri­pi­tuis­ta ver­sio­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa kommenttiraita, pidennettyjä ja poistettuja kohtauksia, kaksi pienoisdokumentia ja kaksi musiikkivideota. (PS)
16/05/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy