Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kahvia ja tupakkaa

Coffee and Cigarettes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 112134EAN: 6416335177319

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si­tois­ta epi­so­dia kah­vis­ta ja tu­pa­kas­ta tun­tuu tu­hoon tuo­mi­tul­ta pro­jek­til­ta, vaik­ka mu­ka­na oli­si niin­kin mie­len­kiin­toi­sia hah­mo­ja kuin Ig­gy Pop ja Tom Waits.

Yk­si­tois­ta epi­so­dia kah­vis­ta ja tu­pa­kas­ta tun­tuu tu­hoon tuo­mi­tul­ta pro­jek­til­ta, vaik­ka mu­ka­na oli­si niin­kin mie­len­kiin­toi­sia hah­mo­ja kuin Ig­gy Pop ja Tom Waits. Mut­ta kun Jar­musch hei­lut­taa tah­ti­puik­koa, saa­daan ai­kai­sek­si tyy­likästä, haus­kaa ja kai­ken hui­puk­si fi­lo­so­fis­ta tu­ri­naa.
Kai­ken hui­puk­si tämä on koot­tu 17 vuo­den ai­ka­na eri pro­jek­tien vä­lissä, jo­ten alan frii­keillä on haus­kaa miet­tiessään, mitä elo­ku­vaa on mil­loin­kin teh­ty. Us­ko­ma­ton saa­vu­tus. Ja hyvät sa­vut.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea mustavalkokuva ei ole niin jarmuschmaisen rakeinen kuin odottaisi. Kaunista jälkeä. Selkeä ääniraita, muutahan ei tarvitakaan. Ekstroissa traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Jim Jarmusch
Pääosissa: Roberto Benigni Iggy Pop Tom Waits
Tarina: Jim Jarmusch
Kuvaus: Tom DiCillo

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy